Alegeri Parlamentare anticipate 2021, 10 Iunie
Politic 10 iunie 2021, 19:56 | 1042

Partidul Legii şi Dreptății s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Printre prioritățile formațiunii se numără dezvoltarea economică a Republicii Moldova și lupta împotriva corupției.

NICOLAE ALEXEI, președintele Partidului Legii și Dreptății: "Vom porni motoarele economiei naționale, vom construi un model economic care va produce, va genera o economie puternică cu o dezvoltare durabilă. Fără investiții nici într-o țară, absolut nici într-o țară nu se poate întâmpla nimic bun. Dar investițiile, după cum știți și dumneavoastră, într-o țară coruptă nu vin."

Reprezentanții Partidului Legii și Dreptății își propun să combată corupția, nu doar să mimeze o activitate în acest sens. Ei susțin că au o echipă care știe ce și cum trebuie de făcut.

MARIANA DURLEȘTEANU: "Cei corupți nu au ce căuta în fotolii parlamentare și guvernamentale și acesta va fi motto-ul nostru, nu trebuie să accede oameni care nu au integritate. Restartarea Moldovei este strict necesară. Noi avem nevoie de un model socio-economic pur digitalizat pentru ca deciziile să se ia foarte rapid și să se evite birocrația."

De asemenea, membrii Partidului Legii și Dreptății spun că vor dezvolta domeniile justiție, educație și sănătate. Ei promit că spitalele vor fi dotate cu aparataj modern de diagnosticare și vor fi date salarii decente pentru personalul medical, și cel auxiliar. Un alt domeniu important pentru Partidul Legii și Dreptății este cel agricol. Mariana Durleșteanu a declarat că nu dorește să elimine importurile, dar nu va tolera ca în Republica Moldova să fie aduse produse necalitative. Partidul Legii și Dreptății se va regăsi cu numărul 16 în buletinul de vot la alegerile din 11 iulie.

Opinia ta contează. Comentează!