Jurnalul orei 15, 30 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 30 octombrie 2023, 21:27 | 526

Prezentat de Călin Jucovschi

A fost trimis în judecată în doar 18 zile după reținerea în flagrant. Vorbim despre un tânăr de 22 de ani, care a fost prins cu droguri de circa jumătate de milion de lei, în preajma unei grădinițe din Cimișlia.

Portugalia susține parcursul European al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de liderul de la Lisabona, Marcelo Rebelo de Sousa, care se află azi și mâine într-o vizită oficială la Chișinău. În cadrul unei conferințe de presă comună, președintele Maia Sandu a spus că Republica Moldova are nevoie de investitori portughezi, care să-și extindă operațiunile în țara noastră.

Șase posturi TV, care ar fi subordonate lui Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, vor rămâne fără licență de emisie pe durata stării de urgență. Este vorba de Orizont TV, Prime, Publika TV, Canal 2 și Canal 3, și ITV. Directorul Serviciul de Informații și Securitate, Alexandru Musteață, a declarat astăzi presei că a cerut blocarea activității celor șase instituții TV și a 31 de portaluri web, dintre care 21 sunt gestionate direct din Rusia. ”Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale”, a scris ulterior premierul Dorin Recean.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie