Meteo, 15 Septembrie
Meteo 15 septembrie 2023, 20:20 | 306

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus 22 si plus 27 de grade Celsius, se prevede cer variabil in toate localitatile republicii, fara preipitatii. Plus 24 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 11 grade, iar vantul va sufla din nord-est cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 22 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 8 si plus 9 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 27 de grade Celsius, vor fi plus 11, plus 13 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 27 de grade se vor inregistra la București si la Timisoara si va fi partial innorat. Cu un grad mai rece va fi la Craiova, unde sunt prognozate averse. 25 de grade vor fi la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 23 de grade vor fi la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 27, plus 28 si plus 25 de grade. Precipitatii sunt pronozate la Roma. Se prevede cer variabil la Viena si la Berlin. Plus 23 de grade vor fi sambata la Varsovia. Partial innorat va fi la Kiev, insorit la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie