Știrile Curente

Meteo Horoscop
Gala MTV Europe Music Awards
Capitala Marii Britanii a fost gazda unuia dintre cele mai așteptate evenimente în lumea muzicii din Europa. Este vorba despre cea de-a 24-a ediție a premiilor MTV Music Awards. Interpretul canadian Shawn Mendes a fost principalul câștigător al serii. 

Cântărețul Shawn Mendes a fost marele învingător la cea de-a 24-a ediție a galei MTV Europe Music Awards. Interpretul de 19 ani a fost recompensat cu trei trofee la categoriile „Cel mai bun artist”, „Cel mai bun grup de fani”, dar și pentru „Cel mai bun cântec”, cu piesa „There's Nothing Holdin' Me Back”, lansată în acest an.

Senzația canadiană a triumfat în fața unor interpreți mult mai celebri în Europa, precum Ed Sheeran, Ariana Grande sau Taylor Swift. Cea din urmă, care părea marea favorită a galei, cu șase nominalizări, nu a obținut niciun premiu. Eminem, care şi-a lansat cel mai nou single, „Walk on Water”, a fost desemnat „Cel mai bun artist hip-hop”. 

Grupul U2, condus de cântărețul irlandez Bono, a primit trofeul „Global Icon”, atribuit unor nume sonore, precum formația Queen sau Whitney Houston. 

Gala MTV Europe Music Awards este unul dintre cele mai remarcabile evenimente din industria muzicii, în cadrul căreia premiile sunt atribuite în funcție de voturile publicului, exprimate online. 
 
14 November 2017 19:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64