Îl acuză pe primar că i-a ignorat
Politic 26 octombrie 2018, 11:34 | 1426

Mai mulți oameni din satul Trușeni sunt supărați pe primarul Ion Apostol, care a ignorat adunarea generală a comunității, fixată pentru 21 octombrie, și a plecat la Chișinău, la un miting al Partidului Democrat. Ion Apostol era așteptat de localnici să prezinte o dare de seamă privind cheltuirea banilor publici și să spună de ce nu sunt rezolvate o serie de probleme existente în Trușeni. Primarul nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta afirmațiile consătenilor săi.

Sătenii ar fi vrut ca primarul să le spună ce s-a făcut în Trușeni, în ultimii trei ani. Consilierii locali vorbesc de o eschivare.

Deși și-a motivat lipsa de la întâlnirea cu cetățenii pe motiv de boală, primarul Ion Apostol a fost observat la mitingul Partidului Democrat. Într-un video plasat pe Facebook se vede cum Apostol pășește alături de colegul său de partid, deputatul Constantin Țuțu.

Ion Apostol nu a răspuns la numărul de telefon indicat pe site-ul Primăriei Trușeni. La 11 octombrie curent, el a fost eliberat din detenție, după patru luni de arest preventiv, fiind învinuit de procurorii anticorupție de implicare în scheme de înstrăinare ilegală a terenurilor. Potrivit procurorilor, Ion Apostol ar fi identificat doritori să cumpere terenuri, după care, contra unor sume de bani, care se ridicau până la 10 mii de euro pentru un teren, le-ar fi legalizat prin falsificarea mai multor documente.

Opinia ta contează. Comentează!