Alec Baldwin l-a ucis pe un director de imagine şi l-a rănit pe regizorul unui western
Externe 22 octombrie 2021, 17:30 | 798

Tragedie la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a ucis un director de imagine şi l-a rănit pe regizorul unui western, care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, scrie Reuters. Alec Baldwin a fost chestionat de poliţişti, a precizat purtătorul de cuvânt al şerifului din Santa Fe. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este că arma s-a descărcat accidental.

Directorul de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza "au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc, utilizată la filmările" pentru lungmetrajul "Rust", a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici. Regizorul filmului "Rust", Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Potrivit echipei de producţie, este vorba despre un "accident" în care a fost implicat un pistol de recuzită, care ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanţe oarbe.

Ancheta a continuat joi seară cu audierea martorilor. "Alec Baldwin a fost chestionat de poliţişti", a precizat purtătorul de cuvânt al şerifului din Santa Fe. "S-a prezentat voluntar şi a părăsit clădirea la finalul întrebărilor. Nicio punere sub acuzare şi nicio arestare nu au fost operate", a adăugat el.

Locul de filmare, utilizat pentru turnarea multor pelicule de tip western, a fost închis de poliţişti. "Rust" este un western, în care Alec Baldwin, care este coproducător, joacă rolul unui rebel, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru o crimă.

O fotografie publicată pe contul său de Instagram, înaintea acelui incident, îl arată pe actorul american pe platoul de filmare al filmului "Rust".

În vârstă de 63 de ani, Alec Baldwin este un cunoscut actor de film american. Născut într-o familie cu șase copii (patru băieți și două fete), el este cel mai mare dintre cei patru frați, deveniți în timp, cu toții, actori.

Opinia ta contează. Comentează!