Donald Trump şi soția sa, Melania, au fost testaţi pozitiv la noul tip de coronavirus
Externe 2 octombrie 2020, 16:46 | 704

Donald Trump şi soția sa, Melania Trump, au fost testaţi pozitiv la noul tip de coronavirus. Președintele primei puteri mondiale anunță despre acest lucru pe Twitter după testul pozitiv al consilierei sale. Aceasta se afla la bordul Air Force One împreună cu Trump, când zburau marţi la Cleveland, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a anunţat joi seara că intră în carantină împreună cu soţia sa, Melania.

Hope Hicks face parte din cercul foarte apropiat al preşedintelui Trump încă din 2016. Discretă în mass-media, însă foarte influentă în culise, această fost manechin, care a lucrat şi pentru Ivanka Trump la New York, a avut mereu acces liber la preşedintele Trump, care nu a emis niciodată nici cea mai mică rezervă la adresa ei.

Numeroşi lideri internaţionali i-au transmis vineri mesaje de însănătoşire grabnică preşedintelui american Donald Trump, după ce acesta a anunţat că a fost infectat cu noul coronavirus. Anunţul, venit cu o lună înaintea alegerilor prezidenţiale, a stârnit agitaţie în media şi pe pieţele financiare internaţionale, au consemnat agenţiile internaţionale de presă.

Colaboratorii care lucrează la Casa Albă sunt testaţi zilnic, la fel ca jurnaliştii care vin acolo sau care călătoresc cu preşedintele. Până la ora actuală, pandemia cu noul tip de coronavirus a făcut peste 207.000 de morţi în Statele Unire, de departe ţara cea mai afectată din lume, scrie AGERPRES.

Opinia ta contează. Comentează!