O femeie în vârstă de 68 de ani a fost atacată și mușcată de o haită de câini
Social 22 noiembrie 2019, 21:37 | 4680

O femeie din Chisinau a fost atacata de o haita de caini. S-a intamplat ieri, pe strada Socoleni din cartierul Posta Veche. In timp ce se intorcea de la magazin, femeia in varsta de 68 de ani s-a pomenit inconjurata de mai multi dulai, care au dat-o la pamant si au muscat-o. Oamenii sunt ingroziti, deoarece maidanezii prezinta un pericol vadit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11. Agafia Popușoi a ieșit să-și cumpere pâine, dar când făcea cale întoarsă, a fost înconjurată de maidanezi.

Această curte este mereu plină de câini, dar așa de răi nu i-a văzut niciodată, ne-a spus femeia.

Noroc de un vecin, care a ieșit afară și a scăpat-o...

La fața locului s-a îndreptat un echipaj de medici pentru ai acorda femeii primul ajutor. S-a adeverit că ambulanța venea de la un caz similar.

Femeia ar vrea ca autoritățile să întreprindă ceva, în caz contrar se pot întâmpla mai multe tragedii.

Oamenii sunt îngroziți. În pericol sunt copiii lor.

Problema maidanezilor intră în competența Regiei „Autosalubritate”, dar administrația acesteia spune că este imposibil de strâns toți câinii fără stăpân.

Patrupezii care ajung la Regia „Autosalubritate” sunt trimiși apoi la sterilizare. Dar, deoarece în Chișinău nu există un centru de plasament, câinii sunt eliberați.

Potrivit lui Alexandru Bajura, în municipiul Chișinău se află peste 6 mii de câini fără adăpost. Iar din luna iunie a acestui an au fost înregistrate peste o mie de cazuri, în care oamenii au fost atacați de maidanezi. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie