Cântăreţul rock american Meat Loaf a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani
Externe 21 ianuarie 2022, 16:14 | 442

Cântăreţul rock american Meat Loaf a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani. Cu o carieră de şase decenii şi peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale vândute în întreaga lume, Meat Loaf a murit ieri, alături de soţia sa, informează Reuters.

Albumul de debut al lui Meat Loaf, "Bat Out of Hell", lansat în 1977, este unul dintre cele mai vândute albume din istoria Statelor Unite ale Americii, peste 14 milioane de copii.

Artistul şi-a îndreptat atenţia către muzica rock în jurul anului 1972, la albumul de debut care i-a scos în evidenţă vocea puternică şi înfăţişarea artistică, de rocker motociclist îmbrăcat în piele. Mai târziu, Meat Loaf a apărut în filme precum "Rocky Horror Show" şi "Fight Club".

Nu a fost anunţată cauza morţii artistului. Meat Loaf a vorbit deschis în trecut despre problemele de sănătate, în special despre astmul de care suferea, din cauza căruia s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert susţinut la Pittsburgh, în 2011. În 2003 s-a prăbuşit pe Wembley Arena din Londra şi a fost internat în spital, conform agenţiei DPA.

"Ştim cât de mult a însemnat el pentru mulţi dintre voi şi apreciem cu adevărat toată dragostea şi sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de suferinţă provocată de pierderea unui artist care i-a inspirat pe mulţi şi a unui om frumos", a transmis familia lui Meat Loaf într-un comunicat.

Opinia ta contează. Comentează!
LIVE