Copilăria de altădată este readusă la viață de o femeie pasionată de confecționarea păpușilor
Făcut acasă 20 noiembrie 2021, 12:37 | 1032

Frumusețea copilăriei este greu de uitat. Cu acest gând trăiește o femeie din orașul Ungheni, pasionată de păpuși. Cristina Lupu le confecționează nu din ce-i pică în mână, ci din stofe naturale, sută la sută. Femeia spune că misiunea ei este să ofere copiilor produse de calitate, care să fie transmise din generație în generație.

CRISTINA LUPU, producătoare: "În 2017, când am devenit mămica unui băiețel, cumva când am început la etapa de a alege produse pentru el și am înțeles ce-mi doresc, și am văzut ce este pe piață. Nu neapărat nu era ce-mi trebuie mie, dar m-am gândit de ce să nu fac și eu. Așa a apărut ideea de a dezvolta o afacere."

Făcute sută la sută din textile naturale, păpușile prind viață odată ce sunt îmbrăcate în cele mai stilate ținute.

CRISTINA LUPU, producătoare: "Misiunea noastră este să oferim produse de calitate copiilor și să trăiască atâtea amintiri frumoase pentru a putea fi transmise din generație în generație."

Pentru a pune pe roate o afacere, cel mai greu este să găsești angajații potriviți, să formezi o echipă.

CRISTINA LUPU, producătoare: "Să-ți faci o echipă este foarte greu. E nevoie de foarte multă dăruire din partea angajaților și cumva este mai greu să-ți faci echipa care să aibă aceeași viziune. Noi suntem un atelier de creație, noi facem cele mai frumoase jucării cu emoții cele mai profunde, așa că oamenii, echipa care le concepe este aleasă în așa fel încât să iasă un produs bun."

Și-a deschis atelierul și a început a produce păpuși chiar la începutul pandemiei, dar asta a făcut-o mai puternică. Orice greutate te face mai puternic, spune Cristina.

CRISTINA LUPU, producătoare: "Eu defapt nu mă uit la lucruri în felul că sunt greutăți, deoarece fiecare greutate este o oportunitate. Când ceva nu a funcționat înseamnă că a trebuit să analizez, să încerc să găsesc o soluție și de cele mai multe ori acele soluții au fost cu un rezultat foarte bun."

Pentru cei la început de drum are și un îndemn.

CRISTINA LUPU, producătoare: "Nimic nu poți să realizezi dacă nu se depune suflet și n-o faci cu dăruință."

Opinia ta contează. Comentează!