Starea preşedintelui Donald Trump "a continuat să se îmbunătăţească", au anunțat medicii
Externe 5 octombrie 2020, 16:24 | 594

Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul militar, unde a fost internat vineri pentru a se tratat de COVID-19. El şi-a salutat din maşină susţinătorii şi s-a întors la spital. Într-un clip video postat pe Twitter, înregistrat anterior, Trump a anunţat că urmează să facă o vizită surpriză, menţionându-i pe "mari patrioţi din stradă".

Donald Trump,președintele SUA: "Am învăţat multe despre COVID, am învăţat experimentând eu însumi, este şcoala vieţii. Nu este ce citim în cărţi, înţeleg asta şi este ceva foarte interesant. Cred că voi face o mică surpriză marilor patrioţi care sunt în stradă. Sunt acolo de mult timp, au steaguri Trump şi adoră ţara noastră."

A adăugat preşedintele Trump, testat pozitiv pentru COVID-19 joi seară. Liderul de la Casa Albă purta mască şi a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puţin alte două persoane.

Starea preşedintelui Donald Trump "a continuat să se îmbunătăţească", au anunţat medicii săi duminică, afirmând că iau în calcul să îi dea drumul din spital luni. Echipa medicală a lui Donald Trump a oferit publicului duminică mai multe informaţii despre starea preşedintelui, spunând că acesta a primit vineri oxigen suplimentar timp de aproximativ o oră ca urmare a înregistrării unei scăderi a nivelului de oxigen. Mai târziu în cursul aceleiaşi zi, Donald Trump a fost transportat de la Casa Albă la centrul medical Walter Reed, în apropiere de Washington.

Preşedintele nu mai suferă de febră de vineri dimineaţa, a declarat echipa medicală într-un briefing de presă în faţa spitalului militar.

Opinia ta contează. Comentează!