Image-Description
Fotografia care a stârnit furia în Marea Britanie. Cum se apără tatăl copilului
Externe 28 iulie 2018, 16:00 | 4461

Fotografia cu un băiat din Marea Britanie, filmat în timp ce se apleca peste platforma de așteptare dintr-o gară, a stârnit un adevărat scandal în Regat. Un martor a surprins momentul și a postat poza pe internet.

Ian Stanton, în vârstă de 46 de ani, tatăl copilului, a spus pentru BBC că întâmplarea din gara orașului Trowbridge, Wiltshire, a fost prezentată exagerat. În schimb, Tim Brown, cel care a făcut poza, a descris scena ca pe ceva „absolut de necrezut”. A fost de ajuns ca imaginea să ajungă în atenția BBC, postul național al britanicilor, și să stârnească o adevărată dezbatere și o anchetă din partea autorităților, scrie digi24.ro.

Brown spune că sutele de oameni care l-au criticat nu știu că întreaga scenă nu a durat mai mult de câteva secunde, într-un moment în care nu se vedea niciun tren în zare. În plus, nici pe tabela nu era anunțată sosirea sau plecarea unei garnituri.

Tatăl băiatului, Devon pe numele lui, a mai adăugat că a fost un simplu caz de curiozitate. Copilul l-ar fi întrebat dacă poate lua o piatră sau o bucată de lemn de pe șine, drept amintire, iar el i-a spus fiului său că nu e idee bună.

Băiatul a cerut voie apoi ca măcar să arunce o privire. Întreg momentul nu a durat mai mult de 30 de secunde, a mai spus bărbatul.

Opinia ta contează. Comentează!