Jurnalul orei 17, 12 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 12 ianuarie 2024, 21:12 | 966

Prezentat de Vasile Luchianu

Iubitorii de pescuit la copcă au ieșit astăzi pe lacul Ghidighici. Unii au ieșit din casă cu noaptea-n cap, poate prind ceva, dar s-au întors cu găleata goală. Pescarii spun că mai întâi de toate s-au asigurat dacă gheața e destul de groasă, pentru că riscul e mare.

Statele Unite şi Regatul Unit au efectuat lovituri împotriva mai multor ţinte din Yemen. Preşedintele american Joe Biden a precizat că această operaţiune „defensivă”, realizată ca răspuns la atacurile houthi asupra navelor comerciale din această zonă crucială pentru comerţul mondial, a beneficiat de sprijinul mai multor ţări. Liderul houthi a promis vineri un răspuns puternic la loviturile aeriene întreprinse de Statele Unite şi Marea Britanie, transmite DPA.

O femeie cu paralizie cerebrală infantilă a descoperit că poate face lucruri frumoase, care îi bucură pe oameni. Olga Ivanov este pasionată de brodatul cu mărgele, un meșteșug pe care îl practică neîncetat de aproape nouă ani! Creațiile Olgăi au devenit o modalitate de a-și susține financiar tratamentul necesar, fiind apreciate și în străinătate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie