Maia Sandu a anunțat că nu va participa la dezbateri publice cu Igor Dodon
Politic 9 noiembrie 2020, 20:13 | 2503

Maia Sandu a anunțat că nu va participa la dezbateri publice cu Igor Dodon înainte de turul II al alegerilor prezidențiale. „Singurele dezbateri pe care le mai poate avea Igor Dodon sunt cele cu procurorii”, a declarat Sandu, în cadrul unei conferințe de presă. Candidatul PAS mai spune că, după alegeri, va cere anchetarea lui Dodon pentru toate abuzurile comise. În replică, reprezentantul candidatului Igor Dodon, socialistul Vlad Batrâncea spune că „Maiei Sandu îi este frică”.

MAIA SANDU, candidat al PAS: "Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii, despre actele de corupție, schemele în care este implicat, trădare de țară, furturile și vestitul kuliok."

La scurt timp după ce Maia Sandu a făcut anunțul, stafful lui Igor Dodon a organizat un briefing la care Vlad Bătrâncea s-a arătat nedumerit de gestul Maiei Sandu. Batrâncea a declarat că de câteva zile așteaptă un răspuns de la stafful Maiei Sandu referitor la dezbaterile publice. Bătrâncea spune acum că Maia Sandu este fricoasă.

VLAD BATRÂNCEA, reprezentantul candidatului la funcția de președinte Igor Dodon: "Acum în turul II dvs ați acceptat dezbaterile și acum, folosind niște argumente deplasate, niște argumente lipsite de fond, dvs nu mergeți la dezbateri televizate. Eu înțeleg că, în această campanie electorală, care este cea mai murdară, ați folosit cele mai josnice metode de minciună."

În campania electorală pentru primul tur de scrutin, Maia Sandu a fost cea care l-a invitat insistent pe Igor Dodon la dezbateri. De fiecare dată însă, Dodon a refuzat invitația.

Opinia ta contează. Comentează!