ASICS, ajutor de Paște pentru copii
Social 12 aprilie 2023, 15:48 | 666

80 de copii cu boli rare genetice și autism de la Centrul de zi ”Copiii ploii” din Chișinău au beneficiat de ajutor din partea Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului. În ajunul sărbătorilor de Paște, fiecare copil a primit o cutie cu produse alimentare. Acțiunea de caritate face parte din proiectul ”Susținem pentru că ne pasă”.

Zeci de copii frecventează zilnic Centrul ”Copiii ploii”, beneficiind de terapie specială, care îi ajută să devină puțin mai independenți și le oferă șansa de a se integra în societate. Ajutorul oferit de ASICS este un gest apreciat de părinții, care sunt nevoiți să economisească fiecare leu pentru exerciții costisitoare.

Asemenea donație este binevenită oricând pentru copii, afirmă directorul Centrului ”Copiii ploii”.

DOINA-ELENA LOSEȚCHI, directorul Centrului ”Copii Ploii”: "Venim cu mulțumiri din partea asociației și beneficiarilor, 80 la număr. Ne-ați adus un pic de bucurie înainte de sărbătorile sfinte, înainte de Paște."

În total, peste două mii de familii cu venituri mici, persoane cu nevoi speciale, pensionari, familii cu mulți copii au beneficiat de colete cu produse alimentare.

VIKTORIA KRIUKOVA, directorul ASICS: "În acest mod vrem să-i ajutăm să se bucure de sărbători. Susținem pentru că ne pasă. Îndemnăm pe toți să-și ajute apropiații."

De la începutul acțiunii de caritate, inițiate de ASICS, peste 30 de mii de familii au beneficiat de colete cu produse alimentare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie