Meteo, 26 Ianuarie
Meteo 26 ianuarie 2024, 20:32 | 334

Prezentat de Felicia Jenunchi

În acest weekend sunt asteptate maxime de pana la plus 5, plus 6 grade, meteorologii au anuntat cer noros, cu o probabilitate de lapovita sambata in toate localitatile republicii. Plus 3 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, noaptea vor fi minus doua, iar vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 27 de kilometri la ora. In localitatile nordice vor fi intre zero si plus doua grade, in cele sudice intre plus 4 si plus 5 grade, pe timp de noapte temperatura aerului va cobori pana la minus un grad.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus doua grade se vor inregistra la București, Iasi si Cluj. In mare parte innorat va fi la Timisoara, cu plus 5 grade. Precipitatii sub forma de zapada sunt anuntate la Brasov, va fi minus un grad ziua.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 17 grade vor fi la Lisabona si la Madrid. Innorat va fi la Londra, mercurul din termometre va indica maxime de pana la plus 9 grade. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam. Innorat va fi la Viena si la Berlin, cu maxime de pana la plus 6 grade. Plus 16 grade vor fi la Roma. Zero grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi partial insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie