Munteanu: Am tras învăţăminte
Politic 12 decembrie 2018, 20:53 | 1304

La alegerile din februarie, tabără proeuropeană trebuie să aibă o singură opţiune de vot. În caz contrar, vor câştiga PD şi PSRM. Este opinia fostului vicepreşedinte al Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, exprimată în cadrul emisiunii "Ora Expertizei" la Jurnal TV, după ce şi-a anunţat plecarea din formaţiune. Totodată, Munteanu a mărturisit ce regrete are privind activitatea sa politică.

În contextul ezitării conducerii PL de a se alătura viitorului bloc electoral ACUM, jurnalistul Alex Cozer a declarat că săptămâna trecută a văzut un Dorin Chirtoacă miercuri şi un cu totul alt Dorin Chirtoacă, joi. Asta după ce proaspătul preşedinte al PL a participat miercuri la două emisiuni TV, unde s-a arătat conciliant cu posibilii parteneri din viitorul bloc electoral ACUM, iar a doua zi, la un alt talk-show, i-a atacat dur.

Valeriu Munteanu a mai declarat că ţinând cont de sistemul mixt de vot şi de faptul că în circumscripţii nu va exista un al doilea tur de scrutin, oamenii trebuie să aibă o singură opţiune de vot în tabără proeuropeană.

Potrivit lui Munteanu, în cadrul discuţiilor cu Partidul Liberal, reprezentanţii viitorului bloc electoral ACUM i-au propus condiţii foarte bune de participare la alegeri.

Opinia ta contează. Comentează!