Jurnalul orei 17, 22 Iunie
Jurnalul orei 17:00 22 iunie 2023, 20:30 | 605

Prezentat de Vasile Luchianu

Șeful adjunct al Poliției de frontieră Leova a fost trimis pe banca acuzaților pentru tentativă de contrabandă cu țigări. Potrivit anchetei, ofițerul avea cinci complici, care au acum interdicția de a părăsi Republica Moldova. Urmează detalii și alte știri.

Peste trei sute de antreprenori din diferite domenii s-au întrunit astăzi la o conferință dedicată comerțului și marketingului digital. Evenimentul, care este o premieră pentru Republica Moldova, se desfășoară în prezența experților străini. În discuție sunt comercializarea online, provocările pieței locale și principalele instrumente de promovare a produsului.

Instituțiile medico-sanitare din Republica Moldova vor fi dotate cu generatoare, pentru a elimina riscul unor pene îndelungate de curent. Este vorba de o donație din partea Statelor Unite, care a oferit 53 de generatoare prin intermediul Proiectului Agenției americane pentru Dezvoltare Internațională „Securitatea Energetică a Republicii Moldova”. Valoarea donației este de aproximativ 710 mii de dolari.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie