Liceul „Ștefan cel Mare“ din Chișinău a împlinit 35 de ani și a marcat aniversarea cu cântece, dans și voie bună
Social 30 octombrie 2023, 20:48 | 3563

Liceul „Ștefan cel Mare“ din Chișinău a împlinit 35 de ani. Cu această ocazie, administrația școlii a organizat o serie de manifestații, care au culminat cu un spectacol artistic. La colegii din Chișinău au venit mai mulți profesori de la Colegiul „Traian Săvulescu”, din Târgul Mureș. Elevii i-au felicitat călduros pe toți dascălii, care le-au pășit pragul.

Pedagogii din instituție și-au felicitat colegii și le-au mulțumit elevilor pentru reușitele lor.

VALENTINA DONICI, profesoară de limba rusă, Liceul „Ștefan cel Mare“: "Vreau să mulțumesc colegilor mei, administrației liceului pentru o colaborare fructuoasă, prietenoasă și elevilor pe care noi îi învățăm, îi susținem și ei la rândul lor ne susțin pe noi."

ANASTASIA BEREJANSCHI, profesoară de matematică, Liceul „Ștefan cel Mare“: "Am împlinit onorata vârstă de 35 de ani. Este o aniversare deosebită, pentru că ne mândrim cu discipolii noștri, cu rezultatele care dau dovadă."

Directorul Liceului „Ștefan cel Mare“ din Chișinău, Anna Franț, a relatat detalii despre noul proiect, care va cuprinde schimbul de experiență între zece instituții de învățământ din Republica Moldova.

ANNA FRANȚ, director, Liceul „Ștefan cel Mare“: "Astăzi am demarat un proiect „Ștefănei de pretutindeni“, un proiect în care ne-am propus să colaborăm cu toate instituțiile care poartă numele marelui domnitor. Astfel, ne-a reușit astăzi să adunăm la noi în instituție zeci de directori din Republica Moldova cu care am semnat azi acord de colaborare."

ADRIANA BLAGA, director, Colegiu agricol „Traian Săvulescu”, Târgul Mureș: "Avem cu Liceul Teoretic „Ștefan Cel Mare“ un parteneriat care datează de 16 ani. Avem un parteneriat destul de lung și un schimb de experiență benefic, zic eu, pentru ambele școli."

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie