Soția lui Ilan Șor, interpreta din Rusia, Jasmin, a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii dintr-o vacanță petrecută în Grecia în iunie 2014. Este vorba despre aproximativ o săptămână petrecută pe insula Creta, într-o stațiune de lux, pe o peninsula privată. Familia Șor a fost însoțită de amicii, care le-au făcut companie și în alte călătorii, precum creatorul de modă din Rusia Valentin Iudașkin și soția sa. În fotografiile postate pe internet de către membrii grupului apare și modelul Olesea Kojin-Bosloveak, soția ex-consilierului de la Kremlin, Vladimir Kojin. Grupul a închiriat cel puțin două dintre cele mai scumpe vile din stațiune, opțiuni exclusiviste.

Printr-o confruntare a pozelor publicate de Jasmin și amicii ei cu informațiile prezentate de stațiunea de lux despre opțiunile sale de cazare, pot fi identificate două dintre casele închiriate. Una dintre ele este această vilă, cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați, cu grădină privată și piscină. Anume aici apare într-o fotografie Ilan Șor, împreună cu soția și fiica sa.

Intimitate absolută, într-o vilă exclusivistă pe malul Mării Egee, amplasată într-o grădină privată, luxuriantă... În afară de patru dormitoare, casa dispune de un living cu masă de biliard și un bar, un salon uriaș cu șemineu și canapele de pluș, o piscină în aer liber, un birou și o bucătărie la parter. La primul etaj - zonă amenajată pentru gimnastică, baie turcească, jacuzzi și cadă cu hidromasaj. Potrivit informațiilor oferite de stațiunea de lux, cazarea în această vilă costă, în luna iunie, 10 mii de euro pe noapte! Dar este posibilă o reducere, în cazul unei rezervări. Rezultă că o săptămână de vacanță în această vilă, în luna iunie, costă între 56 și 70 de mii de euro.