Jurnalul orei 17, 20 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 20 ianuarie 2023, 19:04 | 838

Prezentat de Vasile Luchianu

Centrul consultativ-diagnostic al Ministerului Apărării a fost dotat cu o cameră hiperbară și echipament modern de diagnosticare. Noul utilaj, în valoare de 68 mii dolari, oferă posibilitatea aplicării unui tratament non-invaziv pentru tratarea infecțiilor acute și recuperarea post-infecții, inclusiv post-COVID.

Persoanele care beneficiază de compensații din partea Guvernului la energie electrică și gaze naturale vor primi ajutor suplimentar pentru plata facturilor. Se va întâmpla în cazul majorării gradului de vulnerabilitate a consumatorului sau în cazul majorării volumului de gaz sau curent pentru care se oferă compensații. Este una dintre deciziile care au fost aprobate aseară de Comisia pentru Situații Excepționale.

Întreaga lume e cu ochii pe reuniunea 50 plus NATO de la baza aeriană Ramstein, unde se discută un nou sprijin pentru Ucraina. Secretarul american al Apărării i-a îndemnat pe aliați să aprofundeze susținerea, în timp ce presiunea asupra Berlinului pentru a furniza tancuri este în creștere. "Greșeli nu pot fi comise", a subliniat Lloyd Austin, care a anunțat și o nouă tranşă de ajutor militar din partea Statelor Unite, de 2,5 miliarde de dolari. Volodimir Zelenski a punctat că acesta poate fi ”un Ramstein al tancurilor”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie