Jurnalul orei 17, 16 Iunie
Jurnalul orei 17:00 16 iunie 2023, 17:32 | 644

Prezentat de Vasile Luchianu

Scandal în satul Sadova! Mai mulți fermieri sunt supărați că tradiționalul Festival al căpșunilor și mierii se va desfășura în acest an la tabăra de odihnă, care i-ar aparține lui Igor Dodon, și nu în centrul satului, cum s-a făcut de ani buni încoace. Alți agricultori susțin că anume acolo, la tabără, e locul potrivit pentru un asemenea festival. Primarul satului Sadova afirmă că are susținerea majorității producătorilor de căpșuni.

Absolvenții de liceu au susținut astăzi examenul de bacalaureat pentru disciplina la alegere. La sesiune au fost înscriși peste 16 mii de candidați. Echipa noastră de filmare a fost la Liceul ”Tudor Vladimirescu” din Chișinău, unde elevii au trebuit să dea dovadă de cunoștințe la geografie, chimie, istorie, informatică, matematică sau biologie.

Accident nocturn în Vama Briceni. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un post de control. Incidentul s-a produs din cauza unui tânăr de 22 de ani care a pierdut controlul mașinii. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie