Meteo, 5 Martie
Meteo 5 martie 2024, 20:18 | 333

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 14 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros, pe alocuri variabil si fara precipitatii. Plus 12 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 9 si plus 10 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 13 si plus 14 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti se vor inregistra maxime de pana la plus 11 grade, cerul va fi innorat. Cu un grad mai cald va fi la Cluj. Meteorologii anunta cer noros in orasele Iasi, Constanta si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 13 la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 13, plus 11 si plus 10 grade Celsius. 13 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer variabil la Viena si la Berlin. Maxime de pana la plus un grad vor fi la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie