Trei persoane au murit într-un accident rutier care s-a produs în localitatea Mirnoe
Social 24 noiembrie 2022, 18:10 | 502

Tragedie la Anenii Noi. Trei persoane au murit în această dimineață într-un accident rutier, produs în localitatea Mirnoe. Urmează detalii și alte știri.

Un tânăr de 18 ani, din Durlești, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru jaf. Polițiștii din sectorul Râșcani au fost sesizați prin intermediul serviciului 112, de către o tânără, care a cerut ajutor. Aceasta a comunicat că a fost jefuită în plină stradă. Tânăra de 25 de ani mergea prin centrul Chișinăului, iar un individ i-a smuls portofelul din mână. Făptașul a fost reținut și în cadrul audierilor și-a recunoscut vina.

Individul nu este la prima abatere de la lege, fiind cercetat penal pentru furtul unui automobil. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă până la șapte ani de închisoare.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a încheiat urmărirea penală în privința directorului și a managerului de vânzări ai unei companii de turism. Persoanele, două femei, au prejudiciat peste 100 de clienți cu peste 4,6 milioane lei. Cele două învinuite au 55 și, respectiv, 32 de ani, și sunt domiciliate în Chișinău. Schema a funcționat din 2019. Clienții erau ademeniți prin prețuri atractive și destinații exotice. Ulterior, compania invoca diverse motive din care nu le puteau facilita călătoria și sejurul turistic promis, inclusiv pandemia, diverse erori tehnice sau că banii transferați nu ar fi fost primiți. În 2021, clienții înșelați au început să depună plângeri la poliție, iar ulterior, compania și-a sistat activitatea. La solicitarea procurorilor, asupra bunurilor învinuitelor au fost aplicate sechestre, în sumă de peste 2,2 milioane de lei – automobile și încăperi deținute de comun cu alte persoane. Potrivit Codului penal, escrocheria comisă în aceste împrejurări se pedepsește cu până la 15 ani de închisoare.

Trei persoane au murit în această dimineață într-un accident rutier, produs în localitatea Mirnoe, raionul Anenii Noi. Șoferul, un bărbat de 50 de ani, originar din Chișinău, și cei doi pasageri, o femeie de 41 de ani, și un bărbat de 53 de ani, ambii locuitori ai raionului Anenii Noi, au decedat pe loc. Poliția consideră că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un copac la marginea carosabilului. Poliția investighează toate circumstanțele.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie