Întrevederi cu ambasadorul SUA
Politic 12 iunie 2019, 21:23 | 1617

Ambasadorul Statelor Unite la Chişinău, Dereck J. Hogan, a avut astăzi mai multe întrevederi separate cu liderii de la Chişinău. Excelenţa sa s-a întâlnit cu preşedintele Igor Dodon, prim-ministrul Maia Sandu, preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, şi cu ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

Discuțiile cu oficialul american au vizat realităţile politice din Moldova, inclusiv incidentele din această dimineață de la sediul direcției a șasea a Inspectoratului Național de Investigații, spune ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

Ambasadorul Hogan şi preşedintele Dodon au discutat despre situația politică din Moldova și despre posibile scenarii, se arată într-un comunicat plasat pe site-ul preşedinţiei. Şi Zinaida Greceanâi s-a întâlnit cu oficialul american. În cadrul întrevederii, președintele Parlamentului a menționat că transmiterea pașnică a puterii este soluția pentru a depăși situația de criză din țară, iar Dereck J. Hogan a apreciat funcționalitatea legislativului. Ambasadorul Statelor Unite a avut o întrevedere separată şi cu prim-ministrul Maia Sandu. 

Opinia ta contează. Comentează!