Patru deputați au fost testați pozitiv la COVID-19
Politic 17 martie 2021, 15:31 | 1479

Patru deputați au ieșit cu teste pozitive la Covid-19. Violeta Ivanov și Reghina Apostolova, de la Partidul Șor, Sergiu Sârbu, de la Platforma „Pentru Moldova”, și Dumitru Alaiba, de la Partidul Acțiune și Solidaritate. ”A ajuns și rândul nostru”, a scris acesta din urmă pe facebook.

DUMITRU ALAIBA, deputat al fracțiunii PAS: "Pozitiv. A ajuns și rândul nostru. Cel mai insuportabil e gândul că tu, anume tu, nimeni altcineva, ai adus virusul în casă, i-ai infectat pe restul și l-ai mai și plimbat prin oraș, între timp. Vă rog, aveți grijă de voi, fiți prudenți."

Deputatul mai scrie în mesajul său că vaccinarea e singurul lucru, ce poate pune punct acestei nebunii. Despre faptul că Violeta Ivanov, Reghina Apostolova și Sergiu Sârbu sunt infectați cu Covid ne-a anunțat vicepreședintele Partidului „Șor”, Marina Tauber. Ea ne-a spus că cei trei sunt „foarte activi”.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului „ȘOR”: "Sunt foarte activi și tot timpul, ca de obicei, participă la toate activitatățile fracțiunii Partidului "Șor" și a Platformei "Pentru Moldova" în formatul online. Îi așteptăm cu nerăbdare la toate evenimentele, ședințele și alte activități în mod fizic!"

Ne-a scris Marina Tauber.

Opinia ta contează. Comentează!