Mihalache ar putea ajunge la CCA
Politic 5 decembrie 2018, 20:55 | 1837

Actualul deputat PD Corneliu Mihalache și doi funcționari din cadrul CCA, Lidia Viziru și Iulian Roșca, ar putea fi următorii trei membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Candidaturile acestora au fost susținute de către deputații puterii din cadrul comisiei parlamentare de profil. Proba interviului a fost marcată de critici din partea opoziției.

Rând pe rând, cei zece candidați au răspuns la întrebările membrilor Comisiei mass-media. Cei trei concurenți care au obținut majoritatea voturilor guvernării nu au fost susținuți de deputații din opoziție. Printre cei care aspiră la funcție este șeful-adjunct al Direcției Licențiere, Autorizare și Monitorizare în cadrul CCA, Lidia Viziru.

Nu a urmat nicio replică. Anterior, șeful CCA Dragoș Vicol a negat că ar face partizanat politic. A trebuit să răspundă la întrebări și șeful Direcției juridice și reglementări din cadrul CCA, Iulian Roșca.

Opoziția s-a arătat sceptică și față de candidatura lui Corneliu Mihalache, fost deputat comunist, fost membru CCA, actual deputat PD și membru al Comisiei parlamentare mass-media.

Cei trei candidați urmează să treacă și de comisia parlamentară juridică, iar mai apoi vor ajunge în plenul Parlamentului. Funcțiile au devenit vacante după ce au expirat mandatele la trei membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Opinia ta contează. Comentează!