Meteo, 9 Aprilie
Meteo 9 aprilie 2024, 20:19 | 305

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 25 de grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 9 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 22 de grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 11 grade. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 20 de grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor oscila intre plus 23 si plus 25 de grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti, Iasi si Brasov se vor inregistra maxime de pana la plus 25 de grade. 27 de grade anunta meteorologii pentru Cluj si Timisoara, va fi partial innorat. Insorit va fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 23 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 21 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii la Londra, cu temperaturi de pana la plus 14 grade Celsius. Partial innorat va fi la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 16 si plus 13 grade. 17 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer innorat la Berlin si la Viena. Maxime de pana la plus 25 de grade vor fi la Kiev. La Atena va fi insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie