Jurnalul orei 17, 17 Iulie
Jurnalul orei 17:00 17 iulie 2023, 18:37 | 627

Prezentat de Călin Jucovschi

Guvernul Recean are trei noi miniștri. Andrei Spânu a revenit la cârma Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, deputatul Dan Perciun va conduce Ministerul Educației și Cercetării, iar colonelul Adrian Efros - Ministerul de Interne. Aceștia au depus astăzi jurământul în prezența președintelui Maia Sandu.

A murit Jane Birkin. Actrița și cântăreața de 76 de ani a fost găsită fără viață în locuința sa din Paris. Jane Birkin a fost cunoscută peste hotare pentru hitul ei din 1969, în care ea şi iubitul ei, regretatul cântăreţ şi compozitor francez Serge Gainsbourg, au cântat melodia "Je t'aime...moi non plus".

Parteneriatul Republicii Moldova cu NATO este acum mai puternic ca niciodată. Iar în continuare autoritățile de la Chișinău își doresc să dinamizeze dialogul politic cu Alianța Nord-Atlantică. Despre acest lucru au vorbit astăzi în fața presei șefa Oficiului Chișinău de legătură NATO, ambasadorul Poloniei în Republica Moldova și secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie