Meteo, 30 Ianuarie
Meteo 30 ianuarie 2024, 20:18 | 317

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 7 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus 9 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, iar vantul va sufla cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus 6. Temperaturile maxime vor oscila intre plus doua si plus 3 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 6 si plus 7 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Cei din Bucuresti vor avea parte de o zi cu soare, cu maxime de pana la plus 6 grade. 4 grade se vor inregistra la Cluj, Constanta si Craiova. Plus 3 grade vor fi la Iasi si la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 15 la Madrid. Innorat va fi la Londra, Paris si la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 9, plus 11 si plus 8 grade. Partial innorat va fi la Roma. Plus 6 grade vor fi in termometre la Viena si la Berlin. Plus 4 grade se vor înregistra la Kiev. La Atena va fi in mare parte innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie