Jurnalul orei 17, 7 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 7 septembrie 2023, 17:29 | 604

Prezentat de Vasile Luchianu

Șoferii care vor fi depistați în stare de ebrietate la volan și cei care conduc mașina fiind privați de dreptul de a șofa riscă să rămână fără mijlocul de transport. Vor rămâne fără mașini și cei care predau cu bună știință vehiculul unei persoane care este privată de dreptul de a conduce.

O delegație a Comisiei de la Veneția, condusă de președintele de onoare al acesteia, Hanna Suchocka, se află, în aceste zile, la Chișinău. Vizita are loc în contextul pregătirii opiniei Comisiei privind proiectul de lege cu privire la sistemul judecătoresc anticorupție și modificarea unor acte normative.

În pofida faptului că partidul care-i purta numele a fost scos în afara legii, Ilan Șor își face campanie de promovare politică prin satele Republicii Moldova. Acoliții politicianului fugar, unii dintre ei foști activiști ai partidului declarat neconstituțional, împart pliante cu imaginea lui Ilan Șor și promovează așa-numitul program social „satul moldovenesc”. „Este o campanie de manipulare”, spune președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie