Jurnalul orei 17, 29 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 29 decembrie 2023, 17:53 | 1939

Prezentat de Vasile Luchianu

Rusia a lansat în jur de 110 rachete asupra Ucrainei, noaptea trecută. Cel puțin 20 de persoane au murit și peste 130 au fost rănite în Kiev și în alte regiuni bombardate, scrie presa de la Kiev. „Rusia a folosit aproape toate tipurile de arme din arsenalul său”, a declarat Volodimir Zelenski.

Poliția de Frontieră are un nou conducător. Este vorba despre șeful Direcției Supravegherea Frontierei, Ruslan Gălușcă. Candidatura acestuia a fost propusă și aprobată astăzi în cadrul ședinței extraordinare a Cabinetului de miniștri. Funcția de șef al IGPF a rămas vacantă după ce Guvernul a acceptat la începutul lunii noiembrie cererea de demisie a lui Rosian Vasiloi.

În noaptea dintre ani, la Jurnal TV se întâmplă magia! Duminică, 31 decembrie, postul nostru de televiziune va avea, de la prima oră, un program minunat, conceput special pentru Revelion - cu mult umor, muzică și film. E un veritabil produs TV, spun cei, care au materializat ideea. Telespectatorii sunt invitați, așa dar, la o călătorie fantastică!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie