Jurnalul orei 17, 25 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 25 decembrie 2023, 18:15 | 714

Prezentat de Vasile Luchianu

Cetățenii trebuie să decidă viitorul țării. Asta ne-au spus oamenii de rând pe care i-am întrebat ce părere au despre propunerea președintelui Maia Sandu de a organiza în toamna anului viitor un referendum național privind aderarea la Uniunea Europeană. Trecătorii pe care i-am întâlnit pe străzile Chișinăului ne-au spus că un referendum este exact ceea de ce avem nevoie pentru a stabili direcția de dezvoltare a Republicii Moldova.

Aniversare în familia Jurnal FM! Colegii noștri sărbătoresc astăzi împlinirea a 13 ani de la crearea postului de radio. Sunt ani de realizări, ani în care s-a muncit foarte mult și, datorită acestui fapt, postul de radio a fost permanent în topul audiențelor. Acum, scopul primordial este ca Jurnal FM să devină un post de radio cu acoperire națională, ne-a declarat directorul instituției, Victor Gândea.

De Crăciun, dar și de Revelion, spumantul este de nelipsit pe masa de sărbătoare. Asocierea unor preparate specifice din gastronomia locală cu vinul este complexă, ne spune criticul de vinuri Andrei Cibotaru. Recomandările expertului sunt bine de urmat ori de câte ori ne așezăm la masă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie