Jurnalul orei 17, 27 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 27 ianuarie 2023, 17:30 | 910

Prezentat de Vasile Luchianu

Alegerea șefului Procuraturii Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale este marcată de scandal. Unul dintre candidații pentru acest post, Eugen Rurac, acuză Institutul Pentru Politici și Reforme Europene, și pe directorul acestuia, Iulian Groza, de accesarea datelor cu caracter personal. Rurac a depus o plângere la Procuratura Generală.

Procuratura Anticorupție cere ca Igor Dodon să fie plasat, din nou, în arest la domiciliu. Potrivit procurorilor, actul medical, care a stat la baza deciziei judecătorilor de a-i permite lui Dodon să părăsească Republica Moldova, a fost fabricat. Dodon afirmă că nu a fost comisă nicio ilegalitate.

Întreprinderea ”Apă-Canal Chișinău” are posibilitate să-și achite consumul de energie electrică, afirmă Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, drept răspuns la acuzațiile aduse de către întreprinderea municipală. ”Tarifele anterioare și cele actuale, aprobate pe 13 ianuarie curent, îi permit „Apă-Canal Chișinău” să acopere toate cheltuielile operaționale”, se arată într-un comunicat emis de ANRE.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie