A deschis o afacere în domeniul cosmetologiei în Sudul țării
Făcut acasă 2 februarie 2022, 21:19 | 1150

Și-a adunat forțele, inclusiv financiare, și a deschis o afacere în domeniul cosmetologiei. Îi acordă toată atenția, 24 din 24, deoarece știe că cel mai important lucru pentru o afacere de succes este calitatea serviciului oferit. Este principiul de viață al Ludmilei Zaim din satul Țiganca, raionul Cantemir. Vă invităm s-o cunoașteți în reportajul ce urmează.

Ludmila Zaim are 32 de ani și de patru ani și-a lansat propria sa afacere. Este specialist calificat în terapie manuală, iar pe zi ce trece, afacerea prosperă. Pandemia nu i-a dat bătăi de cap. Regulile epidemiologice sunt respectate cu sfințenie, chiar de la intrarea în salon.

LUDMILA ZAIM, femeie de afaceri din satul Țiganca, raionul Cantemir: "De patru ani mi-am deschis propria afacere. În acest domeniu activez deja de 11 ani și îmi cunosc foarte bine meseria întreprindere individuală."

Ca în oricare altă meserie, aici contează calitatea. Dacă ești specialist, clienții te vor găsi și la capătul lumii, spune femeia.

LUDMILA ZAIM, femeie de afaceri din satul Țiganca, raionul Cantemir: "Atunci când ești un specialist bun poți să activezi și la Nordul țării că oricum lumea te caută și asta a fost cel mai mare plus pentru că persoanele doar mă sunau și mă întrebau unde mă aflu la moment."

Pentru o afacere de succes este nevoie de.

LUDMILA ZAIM, femeie de afaceri din satul Țiganca, raionul Cantemir: "Punctualitate, seriozitatea și deja să fie un specialist bun în domeniu."

Are întotdeauna un sfat pentru cei care sunt la început de drum.

LUDMILA ZAIM, femeie de afaceri din satul Țiganca, raionul Cantemir: "Să învingă frica! Totul poate fi realizat, trebuie doar să știm să cerem ajutor pentru că asta este omenesc. Văd o jenă, când cineva nu cunoaște ceva. E clar că nu putem să cunoaștem tot! Să nu se teamă!"

Ludmila Zaim spune că oriunde poți crește și dezvolta o afacere. Important este să depui efort, pentru a vedea mai târziu rezultate frumoase!

Opinia ta contează. Comentează!