Într-un interviu pentru portalul Tribuna, Andrei Năstase a detaliat proiectul său pentru locuitorii capitalei, dar și despre miza acestor alegeri.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr afirmă că localele reprezintă o șansă reală pentru opoziția democratică antioligarhică de a declanșa un proces de schimbare în întreaga țară și prin urmare nu trebuie ratată.

Pentru Andrei Năstase scrutinul are o semnificație dublă, se mai arată în articol. Totodată, el s-a referit la colaborarea cu Partidul Acțiune și Solidaritate, căruia i-a solicitat sprijin la alegerile din municipiul Chișinău. Năstase afirmă că are o echipă care lucrează la un program ce va reflecta prioritățile chișinăuienilor.

Menționăm că luni conducerea Platformei Demnitate și Adevăr a anunțat că formațiunea îl propune pe Năstase în calitate de candidat pentru scutinul din capitală, solicitând susținere de la PAS. Conducerea PAS a declarat anterior că mai întâi așteaptă decizia Comisiei Electorale Centrale cu privire la locale și apoi va discuta pe marginea acestui subiect.