Năstase, priorități pentru capitală
Politic 7 martie 2018, 14:50 | 1692

Venim la Primăria Chișinăului să curățăm capitala de corupți și vom avea soluții pentru fiecare problemă. Sunt câteva dintre declarațiile candidatului propus de către Platforma Demnitate și Adevăr pentru funcția de primar al Chișinăului.

Într-un interviu pentru portalul Tribuna, Andrei Năstase a detaliat proiectul său pentru locuitorii capitalei, dar și despre miza acestor alegeri.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr afirmă că localele reprezintă o șansă reală pentru opoziția democratică antioligarhică de a declanșa un proces de schimbare în întreaga țară și prin urmare nu trebuie ratată.

Pentru Andrei Năstase scrutinul are o semnificație dublă, se mai arată în articol. Totodată, el s-a referit la colaborarea cu Partidul Acțiune și Solidaritate, căruia i-a solicitat sprijin la alegerile din municipiul Chișinău. Năstase afirmă că are o echipă care lucrează la un program ce va reflecta prioritățile chișinăuienilor.

Menționăm că luni conducerea Platformei Demnitate și Adevăr a anunțat că formațiunea îl propune pe Năstase în calitate de candidat pentru scutinul din capitală, solicitând susținere de la PAS. Conducerea PAS a declarat anterior că mai întâi așteaptă decizia Comisiei Electorale Centrale cu privire la locale și apoi va discuta pe marginea acestui subiect.

Opinia ta contează. Comentează!