Polițist mușcat de un șofer
Social 17 aprilie 2019, 19:13 | 1798

Un sofer si-a infipt dintii in degetul unui politist, care l-a oprit din mers. Pentru a-l face sa desclesteze dintii, el a fost lovit si stropit cu gaze lacrimogene. Se presupune ca soferul era beat. Va avertizam: urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Incidentul a avut loc în satul Bozieni, raionul Hânceşti. Agenţii de patrulare au oprit un automobil, sub bănuiala că șoferul era în stare de ebrietate. Din imaginile video se vede cum șoferul ține cu dinții degetul mic al unui polițist. Toată scena a fost urmărită de către alți șoferi.

Pentru a-i descleșta gura, polițiștii s-a văzut inițial nevoiți să recurgă la forță, însă au fost opriți de către martori.

După aproximativ zece minute, soferul agresiv a lăsat degetul polițistului și a luat-o la fugă, dar a fost prins imediat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției, șoferul ar fi refuzat să prezinte, la solicitarea agenților, actul de identitate și documentul ce atestă dreptul de proprietar asupra vehiculului. De asemenea, acesta a refuzat testarea alcoolscopică. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă acum până la doi ani de puşcărie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie