Atac armat la un festival de arte
Externe 18 iunie 2018, 15:10 | 1479

Un alt festival, de această dată din statul american New Jersey, s-a sfârșit tragic. Evenimentul dedicat artei a fost ținta unui atac armat. 22 de persoane au fost rănite, după ce un individ a deschis focul asupra mulțimii. Agresorul a fost anihilat de forțele de ordine, iar un alt suspect a fost reținut. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Haosul s-a declanșat în timpul nopții, în cadrul festivalului de arte din orașul Trenton, care era deschis publicului 24 din 24. Martorii susțin că la un moment dat, mai mulți indivizi au lansat o ploaie de gloanțe în interiorul galeriei, unde erau prezenți aproximativ o mie de vizitatori.

La fața locului au intervenit forțele de ordine, care au reușit să-l anihileze pe unul dintre agresori. Majoritatea victimelor care s-au ales cu diferite răni prin împușcare au fost transportate la spitalele din regiune.

Atacatorul împușcat mortal de poliție este un individ în vârstă de 33 de ani, care fusese recent eliberat din închisoare în urma unor acuzații de omor. A fost reținut și un alt suspect în acest caz. Autoritățile spun că atacul nu este unul terorist, ci ar fi vorba de o reglare de conturi între mai multe grupări criminale.

Opinia ta contează. Comentează!