Cursa pentru Casa Albă este extrem de strânsă între Trump şi Biden
Externe 4 noiembrie 2020, 16:13 | 1442

America alege președintele! Cursa pentru Casa Albă este extrem de strânsă între Donald Trump şi Joe Biden. O întârziere în numărarea tuturor voturilor este foarte probabilă. Washington se pregătește de proteste violente ale gherilelor urbane anti-Trump. Serviciul Secret al președintelui și-a triplat măsurile de siguranță în jurul Casei Albe. Magazinele și-au acoperit deja vitrinele cu panouri de lemn, în așteptarea invaziei BLM.

"Ne pregătim să câştigăm aceste alegeri. Sincer, am câştigat aceste alegeri", a spus Trump în noaptea de marţi spre miercuri.

Într-o scurtă declaraţie de la sediul de campanie din Delaware, Joe Biden a subliniat că Statele Unite trebuie să aştepte până când fiecare vot va fi numărat pentru a determina câştigătorul alegerilor prezidenţiale. Biden i-a îndemnat pe susţinătorii săi să rămână răbdători.

După declarația lui Biden, președintele american a postat un nou mesaj, în care susține că democrații vor să fure alegerile, dar că nu îi va lăsa. Retorica anti-socialistă a lui Donald Trump a dat roade în Florida, unde alegătorii hispano-americani de dreapta, în frunte cu cubanezii anti-castrişti, au fost decisivi în victoria actualului preşedinte republican în aşa-numitul 'Sunshine State', notează miercuri AFP.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie