Festival cu sfârșit tragic în Olanda
Externe 18 iunie 2018, 14:30 | 2380

Tragedie la un festival de muzică din Olanda. Un om a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite, după ce un șofer a intrat cu o camionetă în mulțimea ce participa la eveniment, iar ulterior a fugit de la fața locului. Nu se ştie deocamdată dacă a fost un accident sau un act deliberat. Autoritățile sunt în căutarea suspectului.

Șoferul unei camionete albe a intrat în oamenii care se aflau în preajma unui camping al festivalului, care s-a desfășurat într-un oraș situat în apropierea frontierei germane. Răniţii au fost transportaţi cu elicopterul la spital. Conducătorul auto implicat în acest caz a fugit de la locul accidentului cu tot cu vehicul, iar autoritățile olandeze cer ajutorul populației pentru a-l putea prinde pe suspect. La operaţiune participă şi polițişti germani și belgieni.

Potrivit presei străine, tragedia s-a produs la sfârșitul evenimentului. Festivalul anual Pinkpop a ajuns la cea de-a 49-a ediţie, iar în cele trei zile a atras aproximativ 67 de mii de vizitatori zilnic.

Opinia ta contează. Comentează!