Image-Description
Deputat român: Noua majoritate anti-justiție PSRM-PD se teme de un procuror independent
Politic 18 noiembrie 2019, 14:36 | 1881

Înlocuirea guvernului Maia Sandu cu un guvern așa-zis tehnocrat a avut loc pentru că atât Dodon, cât și cei di PD s-au temut de un procuror independent care ar putea investiga marile scheme de corupție din ultimii ani, a afirmat deputatul PNL de la București, Matei Dobrovie, într-un comunicat de presă.

Deputatul PNL a venit cu o reacție ca urmare a evenimentelor politice de la Chișinău. Înlocuirea guvernului Sandu, imediat după ce a încercat o reformă a justiției, cu un guvern format din anturajul ascuns al socialiștilor și PD-iștilor arată că atât Dodon, cât și PD-iștii se tem de un procuror independent, consideră acesta.

„Noua majoritate anti-justiție PSRM-PD se teme de un procuror independent, de reforme, de anchetarea furtului miliardului și a altor jafuri. În joc sunt averile și libertatea unor lideri ai celor două partide”, se mai arată în comunicat.

Dobrovie consideră că guvernul Sandu este cel care a scăpat R. Moldova de Plahotniuc, Maia Sandu fiind cel mai bun premier din istoria Republicii Moldova ca stat independent.

„Eu cred că vor reveni la putere. Cetățenii nu pot avea o viață bună fără apropierea de România și Uniunea Europeană. Vor înțelege asta în mandatul noului guvern pro-rus. Le doresc tuturor cetățenilor R. Moldova să fie tari și să-și păstreze credința că până la urmă justiția va prevala, iar odată cu asta și bunăstarea va veni în familiile lor”, a încheiat deputatul.

Opinia ta contează. Comentează!