Rămășițele unor presupuse ființe „non-umane” au fost prezentate la Congresul din Mexic privind fenomenele anormale neidentificate
IT şi Ştiinţă 15 septembrie 2023, 15:36 | 1479

Rămășițele unor presupuse ființe "non-umane" au fost prezentate la prima audiere publică a Congresului din Mexic privind fenomenele anormale neidentificate, cunoscute și sub numele de OZN. În cadrul audierii, politicienilor le-au fost arătate două corpuri, despre care jurnalistul mexican și pasionat de OZN, Jaime Maussan, a susținut că ar fi ale extratereștrilor, scrie Reuters.

JAIME MAUSSAN, jurnalist și cercetător fenomene anomale neidentificate: "Este pentru prima dată când dovezile sunt prezentate în asemenea formă. Cred că există o demonstrație clară că avem de-a face cu exemplare non-umane, care nu sunt înrudite cu nicio altă specie din lumea noastră și că toate posibilitățile sunt deschise pentru orice instituție științifică să investigheze."

Se presupune că cele două corpuri, recuperate din Peru, în 2017, au o vechime între 700 și 1800 de ani. Au trei degete la fiecare mână și capete alungite.

SERGIO GUTIERREZ, reprezentant federal: "Am rămas cu gânduri, cu griji și cu planul de a continua să discutăm pe marginea acestui subiect."

Jaime Maussan s-a confruntat ulterior cu reacții și critici rapide din partea scepticilor, care au pus sub semnul întrebării autenticitatea prezentării sale, scrie Reuters, care adaugă că astfel de descoperiri similare în trecut s-au dovedit a fi rămășițele unor copii mumificați.

Opinia ta contează. Comentează!