Patrula Jurnal TV, 1 Ianuarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Schemă de escrocherie în stânga Nistrului. Bătrânii nevoiași cad într-o capcană întinsă de indivizi neidentificați, deocamdată. Aceștia îi anunță pe bătrâni că apropiații lor au nimerit într-un accident, iar pentru lecuire ar fi nevoie de sume colosale.

Incident învăluit de mister, la Chișinău Arena. La concertul dat cu ocazia inaugurării, un bărbat a căzut de la înălțime, dar a rămas viu și se află în grija medicilor. Polițiștii nu dau detalii, pentru că ancheta e în desfășurare. Pe rețelele de socializare, au apărut informații precum că bărbatul ar fi vrut să cedeze locul unei doamne, s-ar fi rezemat de balustradă, iar aceasta ar fi cedat. Autoritățile nu au comentat.

Doi medici au fost trimiși în judecată, pentru că au stabilit unui copil un diagnostic greșit. Procurorii au pornit investigațiile pe baza unui reportaj difuzat acum un an de Jurnal TV. Este vorba despre doctorii din Ungheni, care au încurcat gastrita cu apendicita și au trimis minorul acasă, punându-i viața în pericol. Băiatul suportă și acum consecințele și are nevoie de a treia intervenție. Cei învinuiți riscă până la trei ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!