Patrula Jurnal TV, 24 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Mai mulți oameni au fost răniți într-un accident rutier în orașul Râșcani. Este vorba despre pasagerii unui microbuz, care se deplasau de la Bălți spre Danemarca. Potrivit poliției, mașina în care erau aceștia a fost lovită de un alt microbuz.

Bărbatul care a aruncat două cocktailuri Molotov pe teritoriul Ambasadei Rusiei de la Chișinău va sta 20 de zile în arest preventiv, în penitenciar. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Ciocana. Bărbatul de 54 de ani este bănuit de „comiterea unui act de huliganism”. Acesta s-a eschivat de la comentarii.

Un cetățean al Republicii Moldova a fost arestat în Rusia, fiind suspectat de jaf în proporții deosebit de mari. Individul a spart o bancă din St. Petersburg, de unde a sustras bijuterii și sume bănești în valoare totală de aproximativ zece milioane de euro. În cadrul audierii, cel reținut a declarat că furtul a fost organizat de prietenii săi, care i-au oferit toate informațiile necesare pentru a intra în depozit. Presa de la Moscova scrie că ar fi vorba de unul dintre cele mai mai jafuri bancare din istoria Rusiei, în ultimii o sută de ani.

Opinia ta contează. Comentează!