Patrula Jurnal TV, 5 Mai

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Misiune complicată pentru 50 de pompierii trimiși la lichidarea unui incendiu la un centru comercial din Căușeni. Flăcările au cuprins peste 500 de metri pătrați ai clădirii. Focul s-ar fi răspândit din exterior și în clipe numărate a cuprins tot peretele posterior, transmit colegii noștri de la Studio-L Căușeni.

Un tânăr a fost condamnat la 12 ani și șase luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni comise în raionul Leova și în municipiul Chișinău. Procurorii spun că individul a săvârșit patru jafuri, trei furturi și două violuri. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Apar detalii noi despre accidentul care a avut loc în dimineața zilei de 11 aprilie pe șoseaua care traversează satul Măgdăcești. Atunci, un microbuz de linie care se deplasa de la Drăsliceni spre Chișinău a fost lovit din spate de un camion. 17 persoane, inclusiv doi copii, au fost transportate la spital. Mai mulți pasageri din microbuzul lovit ne-au spus că înainte de impact, șoferul a observat doi navetiști la marginea drumului și a frânat brusc, fără a semnaliza că trage pe dreapta. Jurnal TV a intrat în posesia unui video, care surprinde coliziunea.

Opinia ta contează. Comentează!