Patrula Jurnal TV, 15 Ianuarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un fost polițist este acuzat că a violat o fată de 14 ani. S-a întâmplat pe 3 ianuarie curent, ne-a informat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu. Individul a mai fost certat cu legea. Anterior, el a fost sancționat contravențional pentru furt, în timp ce se afla în funcție.

Sute de oameni din Iași, Cluj sau București pretind că au devenit victime ale unei escrocherii de proporții. Oamenii spun că au comandat la o firmă mobilă originală, pentru bucătărie, care costă mii de euro, dar aceasta nu le-a fost livrată. Magazinele firmei s-au închis. Potrivit presei, compania cu pricina are reședința la Chișinău. Reprezentanții staff-ului de aici afirmă, însă, că este vorba despre două firme diferite. Într-un fel sau altul, cetățenii care au vrut mobilă selectă spun că au fost înșelați și caută dreptate.

Adrian Nichifor, condamnat în 2015 la 17 ani de închisoare pentru omorul fratelui fostului șef al poliției din Nisporeni, rămâne după gratii. Decizia primei instanțe, prin care Nichifor a fost eliberat printr-un act de amnistie, a fost casată la solicitarea procurorilor și a Administrației Naționale a Penitenciarelor. Decizia este irevocabilă.

Opinia ta contează. Comentează!