Jurnalul Săptămânii, 30 Septembrie

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

Consilierii municipali pleacă din funcție cu averi colosale. Rămân cu mașini, case spațioase și conturi bancare... În ediția de azi vă arătăm ce averi au raportat consilierul Partidului Șor, declarat în afara legii, Valerii Klimenco și consilierul PSRM, Alexandr Odințov.

Vom primi compensații mai mici la facturi. Asta spune ministrul muncii Alexei Buzu, care menționează că, în acest an, bugetul disponibil a fost redus. ”Dar și tarifele sunt mai mici, față de anul trecut”, adaugă oficialul. Buzu a anunțat că vor fi introduse două categorii noi de vulnerabilitate energetică. Despre ce este vorba, vedeți în cele ce urmează.

O porțiune din tavanul Liceului ”Mircea Eliade” s-a prăbușit. S-a întâmplat la recreația mare, dar din fericire, elevii și profesorii s-au ales doar cu o sperietură. // Ultima expertiză a tavanului a fost făcută acum trei ani, spune directorul instituției de învățământ. Pentru că este vorba despre o clădire veche, monument istoric, administrația liceului nu are dreptul să intervină cu schimbări, spun responsabilii.

Opinia ta contează. Comentează!