Patrula Jurnal TV, 12 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O nouă ședință în dosarul numit ”punga neagră”, programată la Curtea Supremă de Justiție, a fost amânată. Inculpatul Igor Dodon și doi dintre cei trei avocați ai săi au invocat motive de sănătate. Procurorul Petru Iarmaliuc este de părere că se încearcă tergiversarea intenționată a dosarului.

Peste 80 de tineri din Republica Moldova ar fi fost instruiți în Turcia cum să amplifice dezordinea în timpul protestelor din Chișinău. Organizatorul acestor exerciții ar fi Partidul Șor, afirmă sursele noastre confidențiale. Marți, cei 80 de inși au revenit la bordul unei aeronave, care efectuează cursa Istanbul-Chișinău. Pe aeroport, toți au fost verificați suplimentar de către polițiștii de frontieră. Controlul a fost cu scandal.

Peste o mie de minori au fost implicați în diverse fărădelegi, în anul trecut. Acest fenomen a apărut din cauza lipsei comunicării, afirmă psihologii, care le recomandă părinților să discute cât mai des cu copiii lor. Situația e gravă, spun și responsabilii de la Inspectoratul Național de Securitate Publică. Potrivit acestora, numărul infracțiunilor în rândul adolescenților a crescut constant, anul trecut, comparativ cu anul 2021.

Opinia ta contează. Comentează!