Patrula Jurnal TV, 12 Februarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Orașul italian Siena a fost zguduit de mai multe cutremure de mică intensitate, în noaptea de miercuri spre joi. Au fost înregistrate aproximativ 20 de replici. Autoritățile din Toscana au luat ca măsură de siguranță închiderea tuturor școlilor și a muzeelor, informează AFP.

Numărul persoanelor, care rămân fără bani pe cardul bancar, este în creștere. De neatenția oamenilor profită hoții, care au la îndemână metode și dispozitive din ce în ce mai sofisticate, afirmă experții din cadrul instituțiilor financiare. Băncile nu au, deocamdată, o soluție care le-ar permite să combată acest fenomen. În schimb, infractorii avansează rapid.

Goana după viață continuă în Turcia și Siria. În pofida unor eforturi colosale ale salvatorilor, bilanțul dramatic este în creștere - sunt în jur de 22 de mii de morți. În urma dezastrului secolului, așa cum l-au numit autoritățile turce, mii de supraviețuitori îngheață afară, neavând apă sau alimente. Siria cere ajutor internațional, acuzând lipsă de resurse, inclusiv medicale. Sub moloz, echipele continuă să caute oameni. Iar un profesor japonez în seismologie a declarat că un asemenea seism se produce o dată în o mie de ani. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional.

Opinia ta contează. Comentează!