Patrula Jurnal TV, 26 Februarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Tânăra de 24 de ani, care la începutul lunii decembrie trecut a lovit mortal o minoră de zece ani din Fălești, a fost condamnată la patru ani și șase luni de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Bălți, sediul Fălești, anunță Procuratura Generală.

Au văzut așa ceva doar în filme de groază. Sunt mărturisirile salvatorilor din Republica Moldova, care au participat pentru prima oară la căutarea oamenilor, după un cutremur devastator, precum cel din Turcia. Specialiștii au activat șapte zile în cea mai afectată zonă și au salvat un copil de trei ani.

Moscova va înceta să caute modalități de rezolvare a problemei transnistrene, care se bazează pe respectarea suveranității, integrității teritoriale și neutralitatea Republicii Moldova. „Vom continua să cerem retragerea forțelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova conform angajamentelor”, a reacționat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Deputatul PAS Radu Marian a scris pe Facebook că anularea decretului nu schimbă nimic, deoarece autoritățile de la Kremlin nu ar fi respectat nici până acum suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!